Kezdőlap
Kezdőlap
Aktuális
Aktuális
Bemutatkozunk
Bemutatkozunk
Szolgáltatások
Szolgáltatások
Támogatás
Támogatás
Sajtó
Sajtó
Partnerek
Partnerek
Galéria
Galéria
Kapcsolat
Kapcsolat
Aktuális
 
Az Égig Érő Fa a Nemzeti Tehetségsegíő‘ Tanács által "Regisztrált Tehetségpont"-ként (TP 160 002 836) működik.
 
 
 
TÁMOGASSA GYERMEKEINK FEJLőDÉSÉT RÁFORDÍTÁS NÉLKÜL!
 
Kérjük ajánlja fel adója 1%-át az Égig Érő‘ Fa Kétnyelvű Montessori Családi Bölcső‘de Hálózatot működtető‘ Hungaro-Dalton Egyesületnek!
 
Adószámunk: 18983704-1-08
Köszönjük!
 
 
 
 
 
 
Csoportok 20 hetes kortól 3 éves korú gyermekek számára:
 
Csodaszarvas
Hetedhét ország
Csengő‘ Barack
Szóló Sző‘lő‘
Mosolygó Alma
Andi nana Dalos Napközije

Sajtó

Rólunk írták

 

"...Családias környezet, sok szép játék, könyv, a gyerekekkel való sokoldalú foglalkozás...A gyermekekkel foglalkozó gondozók empátiás készsége, következetessége, szükség esetén szigora példaértékű...A foglalkozások, programok rendkívül sokrétűek, a gyerekek minden készségét fejlesztik, melynek segítségével jobban megállják a helyüket a mindennapi életben, mert rendkívüli módon fejlődik az önállóságuk..."
 
" Mindenkivel elégedett vagyok, a gyakornokok is szimpatikusak...amíg dolgozom és a gyerekem is boldogan jön haza, akkor úgy gondolom, hogy jól érzi magát és ő is boldog..."
 
" A legjobb döntés volt, hogy óvodás koráig az Égig Érő Fában töltse napjait....minden reggel vidáman, boldogan indulunk a napközibe...A finom zöldség és gyümölcs, valamint a saját készítésű ételek a legjobbak a kicsiknek.... önálllóságra, közösségi életre nevelik a kicsiket, szeretetet, biztonságot és vidám órákat kap gyermekem..."

 „Az óvónénik személyében igazán megbízható, türelmes, odafigyelő, gondoskodó emberekre leltünk. A mindennapi személyes beszámoló, gyermekünkről megnyugtató mindenképp a szülők számára. Kisfiam esetében korai fejlesztő programot segítőkészen oldják meg. A kisfiam hétről-hétre hihetetlen nagy változásokat produkál a Montessori eszközöknek köszönhetően. Családias a hangulat, így hamar beilleszkedik mindenki. Nyugodtan hagyom itt a gyermekemet, mert tudom, hogy ennyi figyelmet, csak otthon kapna. Mindenkinek bátran ajánlom és hirdetem is őket amikor csak tudom.”

„…mint nagyszülő, szívből köszönöm én is,amit Önök az ott lévő gyerekekért megtesznek. Szeptember végén volt szerencsém vőmmel elmenni az unokámért, és csak csodálni tudom Önöket. Fáradtságot nem kímélve törődnek a gyerekekkel, és tényleg a nagybetűs életre nevelik Őket. Én csak köszönettel tartozom Önöknek, azért, ami fejlődésen zökkenőmentesen keresztülment az unokám, amióta odajár. Minden feltett képet, videót megnézek, ez alapján tudom, mikor mit csinálnak. Csodálatos a módszerük, és a fáradhatatlanságuk. Még egyszer köszönetemet fejezem ki Önöknek, és további sikeres munkát kívánok. Maradok tisztelettel…” (Horváthné 2014)

„…kritikus volt az is, hogy viszonylag könnyen menjen számára az „anyától való részleges leválás” , mely nála csak úgy érhető el, ha szeretettel veszik körül és kellő motivációt kap az anyapótló tevékenységtől. Az Égig Érő Fa munkatársainak nevelési elvei módszerei és személyisége várakozáson felül eleget tett ezen igényeinknek, ezáltal rendkívül módon megkönnyítve számunkra a testvér érkezésére való felkészülést is. Kedvességük, rugalmasságuk, természetes profizmusuk garantálta az igazán családias, meleg, barátságos légkört, valamint nagyszerű példát mutattak egy természetszerető, népi szokásokat továbbvivő, nemzeti hagyományokat tisztelő és őrző, kulturálisan nyitott, befogadó életformára.
Az ott töltött 1 év alatt Luca agyi, mozgásos és szociális képességei – készségei, szókincse, önállósága, ismeretei látványos fejlődésen és bővülésen mentek keresztül, mely az alapvető fejlődési folyamat és a családi nevelés mellett egészen biztosan a „bölcsinek” is köszönhető. Mindezeken felül egyértelműen jó hatással voltak rá az itteni impulzusok az otthon gyakran elharapódzó, testvérféltékenységből adódó, átmeneti érzelmi instabilitás időszakában (a testvér érkezése előtt és után egyaránt). Az intézmény munkatársai erre külön odafigyeltek, mint ahogy a többi gyermek egyéni igényeire is mindig gondjuk volt.
Zárógondolat: „Dorkáéknál” a fa valóban égig ér, és ők fel is másznak odáig a gyermekekkel…” (Király 2013)
 
 
KezdőlapAktuálisBemutatkozunkSzolgáltatásokTámogatásSajtóPartnerekGalériaKapcsolatPályázat
Égig Érő Fa - Never Ending Tree
Kétnyelvű Montessori Családi Bölcsőde Hálózat - Győr
9028 Győr, Székely utca 7. · (+36) 20/290-8098 · info@egigerofa.hu · www.egigerofa.hu
Honlapgrafika: Gyólai Gabriella grafikus, illusztrátor · Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu