Kezdőlap
Kezdőlap
Aktuális
Aktuális
Bemutatkozunk
Bemutatkozunk
Szolgáltatások
Szolgáltatások
Támogatás
Támogatás
Sajtó
Sajtó
Partnerek
Partnerek
Galéria
Galéria
Kapcsolat
Kapcsolat
Aktuális
 
Az Égig Érő Fa a Nemzeti Tehetségsegíő‘ Tanács által "Regisztrált Tehetségpont"-ként (TP 160 002 836) működik.
 
 
 
TÁMOGASSA GYERMEKEINK FEJLőDÉSÉT RÁFORDÍTÁS NÉLKÜL!
 
Kérjük ajánlja fel adója 1%-át az Égig Érő‘ Fa Kétnyelvű Montessori Családi Bölcső‘de Hálózatot működtető‘ Hungaro-Dalton Egyesületnek!
 
Adószámunk: 18983704-1-08
Köszönjük!
 
 
 
 
 
 
Csoportok 20 hetes kortól 3 éves korú gyermekek számára:
 
Csodaszarvas
Hetedhét ország
Csengő‘ Barack
Szóló Sző‘lő‘
Mosolygó Alma
Andi nana Dalos Napközije

Támogatás

Adó 1 %

 
Kérjük adója 1%-ával támogassa a fenntartónkat, a Hungaro-Dalton Egyesületet, céljaink elérése érdekében.

Adószámunk: 18983704-1-08
 

Adományok

 
 
 

Támogatóink

 
 
 

Pályázataink

 
  •  TÁMOP-2.4.5-12/1-2012-0097
 
" A gyermeknevelés és karrierépítés együttes lehetőségének megteremtése a szülők munkaidejéhez rugalmasan alkalmazkodó kisgyermekek alternatív napközbeni ellátását biztosító családi bölcsődés férőhelyek létrehozásával."
 
Pályázti összeg: 49.831.531 Ft
 
A pályázat célja, hogy elősegítse a nők gyermekvállalását, lehetőséget adjon a szülők számára, hogy gyermekük felügyeletét megoldva visszailleszkedjenek a munka világába vagy tovább építsék karrierjüket.
A pályázat sikeresen lezárult 2015 július 20-án.
 
  • TÁMOP-1.4.1-12/1
 
" A Dalton Egyesület a fiatalok elhelyezkedéséért"
 
Pályázati összeg: 7.183.784 Ft
 
A pályázat célja, hogy állást és munkalehetőséget teremtsen a fiatalok számára, bevezetve őket a munka világába. A pályázat sikeresen lezárult 2014 október 30-án.
 
  • NEA-UN-15-M-0090
 
" Civil szervezetek működése és támogatása"
 
Pályázati összeg: 2.200.000 Ft
 
A pályázat célja, hogy a kapott támogatással a meglévő munkahelyeket fenntartsuk, intézményünk tárgyi- vagy eszközszükségletét biztosítani tudjuk.
 
  • Pályázat a Győr városában működő civil szervezetek számára
 
Pályázati összeg: 25.000.000 Ft
 
A pályázat célja: A Győr város területén működő civil szervezetek és közhasznú nonprofit gazdasági társaságok a közösség érdekében végzett, közcélú tevékenységének elősegítése, valamint a működési feltételeink támogatása.
A kapott támogatásból az intézmény eszközigényét biztosítottuk, Montessori játékokat, eszközöket vettünk a gyermekek számára. 
 
 
 
További képeket ide kattintva tekinthetnek meg!
 
 
Égig Érő Fa Kétnyelvű Montessori Családi Bölcsőde
 
Lezárult az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett projekt program,
amely az Égig Érő Fa Kétnyelvű Montessori Családi Bölcsőde fejlesztését támogatta
 
 
 
Az ÉGIG ÉRŐ FA Kétnyelvű, Montessori Családi Bölcsőde Hálózat fenntartója, a Hungaro-Dalton Pedagógiai Innovációs Egyesület 2013-ban 49.831.531 forintos uniós támogatást nyert „A gyermeknevelés és karrierépítés együttes lehetőségének megteremtése a szülők munkaidejéhez rugalmasan alkalmazkodó kisgyermekek alternatív napközbeni ellátását biztosító családi bölcsődés férőhelyek létrehozásával” című pályázaton az Új Széchényi Terv keretében.
A 70 milliós összköltségvetést meghaladó beruházás segítségével az egyesület új családi bölcsőde csoportot és új munkahelyeket hozott létre, átalakította és kibővítette a családi bölcsőde  épületét, amely így már ideálissá vált a gyermekek szeretetteljes és otthonos környezetben történő neveléséhez. A pályázat 2015-ben lezárult és ezzel egy új életszakasz kezdődött az Égig Érő Fa Kétnyelvű Montessori Családi Bölcsődénk számára. A projektet 2015. május 14-én 10 órakor ünnepélyes keretek között zártuk le.
 
Az ÉGIG ÉRŐ FA Kétnyelvű, Montessori Családi Bölcsőde Hálózat 2011 áprilisában kezdte meg a gyermekek és a szülők szolgálatát Győrben, amelyre olyan nagy igény mutatkozott, hogy kinőtte az első, gyárvárosi épületet.Az Új Széchenyi Terv keretén belüli uniós támogatást felhasználva új épületbe költözött intézményünk, melyet kibővítettünk és felujítottunk, hogy ideális helyet biztosítsunk a gyermekek egészséges fejlődése és jó közérzete érdekében. Valamint a létrejött fejlesztéseknek köszönhetően 7 új munkahelyeket teremtettünk Szabadhegyen, a Székely utcai épületben ezen kívül pedig Csanakon is nyitottunk egy csoportot, így 2 másik új munkahelyet hoztunk létre. Ma már 33 gyermek napközbeni ellátásáról, egészséges táplálkozásáról tudnak gondoskodni. A projekt lezárását követően, 2015 szeptemberétől pedig egy új, 17 fős óvodai csoporttal is bővülünk.
 
Az egyesület a támogatás 40%-át a gyermekeket fogadó épület felújítására fordította, amely minden szempontból környezetbaráttá alakult, többek között a geotermikus padló- és falfűtés/hűtésnek köszönhetően. A kibővített családi bölcsőde kiemelt célja, hogy támogassa a győri és Győr környéki édesanyákat a munka világába való visszatérésben, ezért a gyermekeket 20 hetes kortól 3 éves korig fogadja, valamint rendkívül rugalmas nyitva tartással működik.
A támogatás további részét a csoportok számának és férőhelyeinek kibővítésére valamint az intézményben dolgozó alkalmazottak számának növelésére fordítottuk. A csoport szobákat és az udvart új játékokkal szereltük fel, ezen kívül pedig még a montessori eszközkészletünket is kibővítettük. Az Égig Érő Fa Maria Montessori szellemiségét követi, amely gazdag táptalajt ad az egyéni fejlesztésnek és a tehetséggondozásnak. Ez a módszer lehetőséget ad az SNI-s és a BTM-es gyermekek  fejlesztésére. Segítségével ezen gyermekek fejlesztése már a korai életszakaszban elkezdődhet, amely lehetőséget nyújt arra, hogy az iskolaérettséget elérve a gyermekek felzárkózzanak társaikhoz. Pedagógusaink anyanyelvükön kívül igény szerint angolul vagy németül is szólnak a gyerekekhez, ezért ők már néhány éves korukban képesek más nyelven is kifejezni magukat. A jól felszerelt, speciális Montessori eszközpark kültéri és beltéri játékelemeket is tartalmaz, a kiváló szakemberek segítségével pedig a gyermekeknek lehetősége nyílik abban kibontakozni, amiben valóban tehetségesek. A módszer egyik alapelve ugyanis, hogy a talentum tudja a maga útját, ezért hagyják, hogy a gyermek ahhoz nyúljon, ami őt érdekli. A pedagógusok legnagyobb felelőssége ennek felismerése és támogatása, hogy a gyermekek megfelelő önismerettel, önértékeléssel indulhassanak tovább, és önállóan megállják a helyüket az életben. Az Égig Érő Fá-t a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács regisztrált Tehetségpontként tartja nyilván.
 
Az Unios pályázat lehetőséget biztosított intézményünk számára, hogy mind a tárgybeli esziközökben mind pedig a humán erőforrásban bővítés és fejlődés következzen be.
 
A pályázat 2015-ben befejeződött és így egy új korszak kezdődött az Égig Érő Fa Kétnyelvű Montessori Családi bölcsődénk és hamarosan már óvodánk számára. A projektet ünnepélyes keretek között zártuk le 2015. május 14-én 10 órakor Széles Sándor kormánymegbízott, és Győr-Moson-Sopron Megye kormányhivatal vezetője és Simon Róbert Balázs Győr MJV alpolgármestere, Szabadhegy önkormányzati képviselője által.
 
 
                                                           
 
 
Pályázataink
 
Pályázataink
 
Pályázataink
 
KezdőlapAktuálisBemutatkozunkSzolgáltatásokTámogatásSajtóPartnerekGalériaKapcsolatPályázat
Égig Érő Fa - Never Ending Tree
Kétnyelvű Montessori Családi Bölcsőde Hálózat - Győr
9028 Győr, Székely utca 7. · (+36) 20/290-8098 · info@egigerofa.hu · www.egigerofa.hu
Honlapgrafika: Gyólai Gabriella grafikus, illusztrátor · Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu