Kezdőlap
Kezdőlap
Aktuális
Aktuális
Bemutatkozunk
Bemutatkozunk
Szolgáltatások
Szolgáltatások
Támogatás
Támogatás
Sajtó
Sajtó
Partnerek
Partnerek
Galéria
Galéria
Kapcsolat
Kapcsolat
Aktuális
 
Az Égig Érő Fa a Nemzeti Tehetségsegíő‘ Tanács által "Regisztrált Tehetségpont"-ként (TP 160 002 836) működik.
 
 
 
TÁMOGASSA GYERMEKEINK FEJLőDÉSÉT RÁFORDÍTÁS NÉLKÜL!
 
Kérjük ajánlja fel adója 1%-át az Égig Érő‘ Fa Kétnyelvű Montessori Családi Bölcső‘de Hálózatot működtető‘ Hungaro-Dalton Egyesületnek!
 
Adószámunk: 18983704-1-08
Köszönjük!
 
 
 
 
 
 
Csoportok 20 hetes kortól 3 éves korú gyermekek számára:
 
Csodaszarvas
Hetedhét ország
Csengő‘ Barack
Szóló Sző‘lő‘
Mosolygó Alma
Andi nana Dalos Napközije

Bemutatkozunk

A fejlesztés területei, konkrét tevékenységeink

 
Angol nyelv és sok mozgás: játszva tanulni. A gyermekek növekedésük során különböző fejlődési szakaszokon mennek keresztül. Minden periódusban másra fogékonyak (mozgás, nyelv), más és más speciális képességeiket tudják optimálisan kibontakoztatni. A korai életévekben a gyermekek könnyen megtanulhatnak egy második nyelvet is, az anyanyelv megtanulásának módszereivel, a mindennapi élet szituációiban, játékhelyzetekben, egymással történő beszélgetésük során, valamint a gyermekdalok, gyermekjátékok, mondókák, mese, vers, drámajáték változatos eszközeivel.
 
Családi bölcsődénkben napi kommunikációs kapcsolat - a gyermekek számára vizuálisan is érzékelhető, elválasztható módon - két nyelven folyik fele-fele arányban. Ebben a korai életszakaszban a világ megismerésének kulcsa a gyermeki öröm, amely a testmozgást, valamint a cselekvés és az utánzás képességét kíséri. Különös figyelmet fordítunk az átgondolt, jól felépített mozgásfejlesztő foglalkozásokra, de nem maradhat el a szabad udvari játék, játszótéri látogatás sem. Hiszen a gyermekek mindennemű fejlődése szoros kapcsolatban áll a mozgásfejlődéssel, és a mozgás a legfontosabb eszköze az idegrendszer fejlesztésének is.
 
Azért, hogy a matekkal se legyen később gond, a számtani képességeket fejlesztő eszközeink a gyermeki természetes érdeklődésre válaszolnak a játék, a felfedezés örömével. Speciális játékeszközök segítségével, önálló tevékenységeken keresztül fedezhetik fel már a legkisebbek is a számolási műveleteket.
 
A gyermeki kreativitást, fantáziát játékaikban, rögtönzött bábszínházi előadásainkban és színielőadásokkal fejlesztjük. Képzőművészeti munkáink jó hangulatú, közös műhelymunka során készülnek el: a színeket, formákat nagy alkotói szabadsággal és kreativitással kezelve, a lehető legtöbb technikát megismerve és kipróbálva alkotunk ízléses és használható dolgokat (rajz, festés, makettezés, gyurmázás stb.) Az éneklés, zenélés, zenehallgatás, festés, barkácsolás nemcsak örömforrások, sikerélményt adó tevékenységek, hanem fejlesztik az esztétikai érzéküket, vizuális, zenei stb. intelligenciájukat, kötődésüket a hagyományainkhoz is.
 
KezdőlapAktuálisBemutatkozunkSzolgáltatásokTámogatásSajtóPartnerekGalériaKapcsolatPályázat
Égig Érő Fa - Never Ending Tree
Kétnyelvű Montessori Családi Bölcsőde Hálózat - Győr
9028 Győr, Székely utca 7. · (+36) 20/290-8098 · info@egigerofa.hu · www.egigerofa.hu
Honlapgrafika: Gyólai Gabriella grafikus, illusztrátor · Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu